(ВИДЕО) ОДРЖАНА 33. СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА И КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ТОПЛИЦЕ ПИНТОРОВИЋА

У малој сали Скупштине општине Смедеревска Паланка, одржана је тридесет трећа седница Општинског већа општине Смедеревска Паланка. Седницом је председавао   а на дневном реду се нашло 12. тачака

Најзначајнија тачка дневног реда односила се на усвајање програма од јавног интереса за Удружења, а ребалансом буџета средства за ову намену повећана су са 2 на 3 милиона динара. Конкурс ће бити објављен на сајту општине Смедеревска Паланка и у средствима јавног информисања.

Такође, чланови Општинског већа дали су сагласност на Ценовник о утврђивању накнаде за добијање дозволе за рад у дане Крстовданског вашара 2017. године, а цене закупа у I, II и III зони остале су непромењене у односу на претходну годину.

Чланови већа су констатовали да не постоје услови да се „Тргоцентру“ ДОО из Београда да сагласност за продужење радног времена, одбијен је и захтев банке „Поштанска штедионица“за привремено заустављање возила за транспорт новца у ул. I Српског устанка, као и захтев „Лилић Трговине“ ДОО за одобрење паркирања ради истовара робе.

Такође, одобрен је захтев за накнаду штете од паса луталица Нешић Велибору, као и финансијска помоћ за Лазић Новицу.На 33. седници Општинског већа дата је сагласност ОШ „Олга Милошевић“ за педагошког и два персонална асистента.

Одговарајући на питања новинара председник општине Топлица Пинторовић се осврнуо и на стање у ЈКП Водовод, радовима у улици Вука Караџића као и на своје здравствено стање. О свему овоме у видео прилогу.

Дневни ред 33. седнице Општинског већа

1. Доношење закључка о потврђивању решења и Одлуке са телефонске седнице од 08.08.2017. године
  2. Доношење Одлуке о одређивању области и износа средстава за финансирање Програма од јавног интереса Удружења из Буџета општине Смедеревска Паланка
  3. Доношење Ценовника о утврђивању накнаде за добијање дозволе за рад у дане Крстовданског вашара 2017. године
  4. Разматрање захтева Нешић Велибора за накнаду штете од паса луталица
  5. Разматрање захтева «Тргоцентра» ДОО из Београда за продужење радног времена за обављање пекарске делатности
  6. Разматрање захтева банке «Поштанска штедионица» за привремено заустављање возила за транспорт новца у ул. I Српског устанка број 106.
  7. Разматрање захтева «Лилић Трговине» ДОО за одобрење паркирања ради истовара робе у времену од 09 до 14 часова у ул. I Српског устанка
  8. Разматрање захтева мото клуба «FREE RIDERS» за финансијску помоћ
  9. Разматрање захтева Лазић Новице из Селевца за финансијску помоћ
  10. Разматрање захтева ОШ „Олга Милошевић“ за давање сагласности за педагошког асистента
  11. Разматрање захтева ОШ „Олга Милошевић“ за ангажовање два персонална асистента
  12. Текућа питања

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-33-sednica-opstinskog-veca-i-konferencija-za-medije-predsednika-opstine-toplice-pintorovica/

1 comment

• Марко Марковић on 25/08/2017 at 12:53

Ш’а је мишеви, ‘оћете воду, а?!!