(ВИДЕО) ОДРЖАНА 8. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Данас је у одржана 8. седница Скупштине општине Смедеревска Паланка. За нешто више од 30 минута, колико је трајала седница одборници су усвојили свих 23. тачака које су се нашле на дневном реду.

Већина тачака се односила на Програме пословања и Финансијске планове Јавних предузећа и Установа чији је оснивач општина Смедеревска Паланка. Поред тога, одборници су разматрали и предлог Одлуке о Општинској управи општине Смедеревска Паланка као и Одлуку о начину континуираног изјашњавања корисника комуналних услуга.

На овом заседању одборници су изгласали и  Програм одржавања дела комуналне инфраструктуре (јавна хигијена, зимска служба и кошење траве уз општинске путеве) за 2019. годину. Донето је и решење о утврђивању назива улица у насељеним местима општине Паланка

У прилогу можете погледати изјаву Петра Милића председника СО Смед Паланка, коју је дао за наш портал након одржане седнице, као и цео ток седнице у другом прилогу.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-8-sednica-skupstine-opstine-smederevska-palanka-2/