(ВИДЕО) ОДРЖАНА 8. СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У Великој сали СО у Смедеревској Паланци одржана је Осма седница Скупштине општине која је након седмочасовног рада усвојила 73 тачке дневног Седницом је председавао председник СО Смедеревска Паланка, Никола Вучен.

Прихваћена је одлука о ребалансу буџета, који је увећан за око 30 милиона динара, измењени су статути у појединим јавним предузећима, а за новог Јавног правобраниоца, уместо Бориса Павловића, изабран је познати паланачки адвокат Зоран Стојковац.

За в.д. директора Градске апотеке „Здравље“ постављена је Јасмина Голубовић, уместо Весне Манојловић, нови в.д. директора Архива „Верослава Вељашевић“ је  Срђан Челић, уместо Миодрага Николића.

За в.д. директора Центра за социјални рад постављена је Добрила Живковић, а нови ликвидациони управник ЈКП „Микуља“ је Славољуб Милић.

Изабрани су и нови чланови у управним и надзорним одборима јавних предузећа и установа, комисијама, саветима, школским одборима и саветима родитеља образовних установа, а одобрена је и расподела буџетских средстава за пољопривреду и заштиту животне средине, измења одлука о локалним комуналним таксама и о образовању Савета МЗ, који ће имати мањи број чланова, у зависности од броја становника у МЗ.

Економска цена боравка деце у вртићима ПУ „Чика Јова Змај“ ће бити 4.722 динара и 4.294 динара за припремне групе предшколаца и усвојена је одлука о Мрежи објеката, васпитних група и броја деце у овој установи за текућу и наредну радну годину.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-8-sednica-skupstine-opstine-smederevska-palanka/

3 comments

  • Sss on 08/06/2017 at 18:44

  Mogao bi neko iz Opštine da kupi sredstvo protiv komaraca, da da ovom majstoru što „tera“ za dzabe ovaj avion, po ceo dan iznad Palanke, da bar prosipa iz vazduha i uništava komarce! Da ima neke koristi od letenja!!! Znam da treba poljoprivredni avion al mozda moze i ovaj! Da se čovek ne vozi zabadava!

  • Lale on 08/06/2017 at 17:52

  Po cemu je Zoran Stojkovac poznati palanacki advokat?Molim novinara da mi odgovori

  • Gradjanin on 08/06/2017 at 10:59

  Zašto gradjani ne mogu da vide snimak sednice?

Komentari su onemogućeni.