(ВИДЕО) ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ПОКРЕТА СНАГА СРБИЈЕ У ПАЛАНЦИ

Изборна скупштина Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК одржана је у суботу 22. априла у малој сали СО Паланка, седницом Општинског одбора ПСС Паланка, на којој су изабрани органи одбора. Њој је присустовао и Драгомир Ј. Карић, посланик и заменик ове странке, који је најавио мега пројекте компаније Браћа Карић у Србији.

За председника општинског одбора паланачког ПСС-а једногласно је изабран др Срђан Савић, а за заменика Дејан  Никодијевић. За потпредседнике су изабрани Драган Павковић, Ненад Миловановић и Мирољуб Пекић.  Др Савић се захвалио на поверењу, рекавши да је ово за њега велика част и одговорност.

– Странка је охрабрена повратком лидера Богољуба Карића и радићемо на обнављању страначке инфраструктуре и интензивном пријему чланова. Ми смо у претходном периоду функционисали као Група грађана Пет до дванаест а сада смо сви у ПСС БК и радићемо на побољшању услова живота у нашем граду – поручио је нови председник паланачког ПСС-БК.

Драгомир Ј. Карић је честитао др Савићу на избору и пренео свима поздраве свога брата Богољуба, који је због прехладе био спречен да дође.

– Пред нама је задатак да повратимо чланство и већ имамо много људи који се учлањују. Свима ћемо давати приступнице, осим члановима СНС, јер је та странка наш стратешки партнер. Ми треба да будемо друга странка по јачини – казао је Карић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-izborna-skupstina-pokreta-snaga-srbije-u-palanci/

1 comment

    • GAJA on 24/04/2017 at 15:48

    …..JA BRATE ŠTA JE PRELETAČEVIĆA……….

Komentari su onemogućeni.