(ВИДЕО) ОДРЖАНА ТРИБИНА ПОД НАЗИВОМ „ПРЕВЕНЦИЈА ПОРОДИЧНОГ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА“

Поводом глобалне акције „16 дана активизма против насиља над женама“ која се обележава од 25. новембра до 10. децембра у Великој сали СО Паланка одржана је трибина под називом „Превенција породичног насиља над женама на територији општине Смедеревска Паланка“.

Трибину је водила Весна Милићевић, волонтерка УЖ „Фемина“ а отворила је Добрила Kатић, законита заступница УЖ „Фемина“. Потом су предавања одржали Зоран Вукашиновић, шеф одсека за сузбијање криминалитета, ПС Смедеревска Паланка, Предраг Здравковић, заменик основног јавног тужиоца, Ана Јевтић правни саветник УЖ „Фемина“, Добрила Живковић вд директор Центра за социјални рад и Бојана Мијатовић Николић из Дома здравља.

СОС ТЕЛЕФОН 026 310 841

Трибини су присуствовали и председник Привременог органа Општине Паланка Никола Вучен и чланови Миољуб Радовановић и Иван Гајић, као и директори школа, здравствених установа, социјални радници, полицијски службеници и многи други гости.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzana-tribina-pod-nazivom-prevencija-porodicnog-nasilja-nad-zenama-na-teritoriji-opstine-smederevska-palanka/

1 comment

    • Sss on 08/12/2017 at 20:54

    U skupštinskoj sali bilo -5 stepeni! Svi prisutni navukli prehladu! Šta je potrebno da lokalna vlast obezbedi grejanje? Ni u jednoj skupštinskoj sali, u Srbiji, ne moze da se desi da se zaseda u minusu! Nesposobnjakovići! Kako da obezbedite vodu u gradu kada ne mozete da zagrejete mesto gde odlučujete???

Komentari su onemogućeni.