(ВИДЕО) ОДРЖАНО 13. ЗАСЕДАЊЕ ЛОКАЛНОГ ПАРЛАМЕНТА СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка, тринаеста по реду, одржана је данас. Седници је присуствовало 38 одборника а дневни ред је проширен за три тачке, тако да су одборници имали 29 тачака за разматрање.

На седници је најпре потврђен мандат одборнику Бојану Павићу,са листе СНС „Алксандар Вућић-зато што волимо Смедеревску Паланку“ , будући да је на прошлој седници одборник владајуће већине, Радослав Симић поднео оставку због ангажовања у Кабинету председника општине.

На дневном реду нашао се Предлог ребаланса буџета општине Смедеревска Паланка за 2019. годину, који је одлуком одборника умањен за око 95 милиона динара.

Са дневног реда прошле сeденице Скупштине општине скинута је тачка Доношење решења о разрешењу в.д. директора Центра за социјални рад и именовању в.д. директора Центра, тако да је на овом скупштинском заседању разрешена дужности Добрила Живковић а за вд директора је именован Данило Лабус.

Предлог одлуке о изменама Одлуке о утврђивању максималног броја запослених на неодређено време у јавном сектору као и Предлог кадровског плана Општинске управе за ову годину. Одборници су усвојили и Предлоге одлука о комуналном уређењу општине, о погребним делатностима и образовању комисије за планове општине. Предлог Одлуке о изменама и допунама одлуке о утврђивању распореда радног времена Дома здравља, Предлог Локалног акционог плана за социјално укључивање Рома и Ромкиња у општини Паланка као и Предлог измена и допуна програма уређивања земљишта, изградње и одржавања комуналне инфраструктуре у општини.

Због годишњег ребаланса буџета на седници је било речи о изменама и допунама програма пословања Јавних предузећа и установа чији је оснивач општина.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzano-13-zasedanje-lokalnog-parlamenta-smederevske-palanke/

1 comment

    • Učitelj on 04/12/2019 at 14:59

    Pa zar mora Labusu još jedna fotelja i još jedna plata? Što ne zaposliste na mesto direktora Centra za socijalni rad nekog mladog, obrazovanog, čoveka ili ženu, koji nemaju nijednu funkciju i fotelju, a ni platu! Sramota!

Komentari su onemogućeni.