(ВИДЕО) ОДРЖАНО ЕКИПНО ПРВЕНСТВО У ДЕЧИЈОЈ АТЛЕТИЦИ У ПАЛАНЦИ

Данас је у организацији Атл. савеза Србије и А.К. Јасеница на градском стадиону одржано екипно прв. у дечијој атлетици.
Учествовало је 9 клубова у 4 старосне категорије.
У категорији 2011 годиште прво место освојила је екипа Београдског атлетског клуба ( БАК ) , друго место освојила је екипа А.К. Војводина из новог Сада ( ВНС ), треће место освојила је екипа Партизан 45 из Београда ( П45 ), четврто место освојила је екипа Сирмијума из Сремске Митровице ( СИР ) и пето место је освојила екипа Чачка ( ЧАЧ ).
У категорији 2010 годиште, прво место је освојила екипа ВНС , друго место БАК, треће место Јасеница ( ЈСП ), четврто место П45 и пето место ES ATHLETICS из Сремских Карловаца ( ЕАСК ).
У категорији 2009 годиште, прво место освојила је екипа ВНС, друго место је освојила екипа Младост из Земуна ( МЛЗ ), треће место је освојила екипа П45, и 4. место за ЧАЧ.
У категорији 2008 год., прво место освојила је екипа ВНС, друго место за екипу БАК, треће мсто је освојила екипа Срема из Сремске Митровице ( ССМ ) , четврто место ЈСП и 5. место екипа П45.
Јак ветар није омео ових 190 такмичара да дају све од себе за свој клуб.
Захваљујемо се свим такмичарима и клубовима на учешћу . Такође се захваљујемо општини Смед. Паланка, атлетском савезу Србије на указаном поверењу и Атлантик групи на донацији у виду сокова и воде.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-odrzano-ekipno-prvenstvo-u-decijoj-atletici-u-palanci/