(ВИДЕО) ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ УВОДИ ЕС ДНЕВНИК И УЧЕСНИК ЈЕ БРОЈНИХ ПРОЈЕКАТА

Једна од првих школа у нашем региону где ће се почети са пуном применом ес дневника је ОШ „Олга Милошевић“. Поред ове новине школа Олга је учесник и пројекта Европске уније „Еразмус плус“, где је добила средства у износу од 7.200 евра, за реализацију пројеката мобилности наставника. Ученици ОШ „Олга Милошевић“ учествоваће и у програму регионалне сарадње, заједно са ученицима из Хрватске, Босне и Словеније. У оквиру програма „Шта су руке наших бака знала“.

Такође средствима Министарства ће бити финансирано десетомесечно ангажовање једног наставника физичког васпитања, који ће имати задатак да у Школи спроведе програм  Министарства просвете и спорта под називом „Спорт у школе“.

Тим поводом одржана је конференциај за медије у просторијама школе Олга на којој су говорили директор школе Дарко Димитријевић, наставница информатике Катарина Башчаревић и наставница енглеског језика Јасмина Милићевић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-os-olga-milosevic-uvodi-es-dnevnik-i-ucesnik-je-brojnih-projekata/