(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКА ЕКИПА „АРМАГЕДОН“ ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ПАЛАНКА ВОЛИ 3X3“

РОДА караван обрео се ове суботе Смедеревској Паланци, где је другу годину за редом одржан турнир Б категорије. На прошлогодишњем турниру Паланчани су се показали као сјајни домаћини, а и ове сезоне је било тако. И сениори и сенирке имали су прилику да одмере снаге у нашем граду, а за све екипе које су се нашле на победничком постољу обезбеђене су медаље, као и робне награде КСС-а, док су за шампионе осигурани и чекови на 100.000,00 односно 20.000,00 динара.

Организатор турнира Миљан Глигоријевић се својски потрудио уз подршку локалне самоуправе и Николе Вучена, председника општине Смедеревска Паланка да све организује како треба и да све протекне у најбољем реду.  Једино нису могли да утичу на временске прилике, које овог пута нису ишле на руку организаторима. Турнир је почео на терену у Паланачкој гимназији да би око 14 часова јака киша наквасила подлогу тако да није било могуће играти на овом терену па се прешло у спортску халу ОШ „Вук Караџић“.

У међувремену време се пролепшало сунце је просушило терен па се поново наставила игра у гимназији. У првом  полуфиналном мечу, екипа „Брокс“ је победила екипу „Сињори“, док је у другом полуфиналу „Армагедон“ био бољи од екипе „3×3 команда“.

У женском финалу екипа „ФЛ“ је савладала  са домаћи састав „Арамагедон“. И таман што су подељене награде за треће и друго место у женској конкуренцији нова провала облака и турнир се за финални мушки меч враћа у халу ОШ „Вук Караџић“.

У финалу је бриљирала домаћа екипа „Армагедон“ и „Брокс“ је савладан резултатом 21:17.

Организација је и ове године протекла одлично ако изузмемо временске услове, који како смо истакли ове године нису ишли на руку домаћинима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-palanacka-ekipa-armagedon-pobednik-turnira-palanka-voli-3x3/