(ВИДЕО) ПАЛАНАЧКИ ПУПС ПОНОВО ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА СЕ ПРИКЉУЧЕ АКЦИЈИ ЗА ПОМОЋ БАКА ЉИЉИ И ЊЕНИМ УНУЦИМА

Паланачки одбор ПУПС-а  се огласио поводом  хуманитарне акције помоћи баки Љиљи и њеним унучићима:

Поштовани,

Ову акцију јесте покренула и спроводи је политичка партија (Општински одбор ПУПС Смедеревска Паланка). Али мотив покретања исте је дубоко људски и хуманитарни (Љиљана Живковић није члан ни једне странке па ни ПУПС-а). Зато апелујемо на све грађане да акцију својим прилозима подрже. Много нас може да учини пуно, мало нас скоро ништа.

Свесни материјалних могућности наших грађана у паланачком ПУПС-у – у згради Јединства – организовали смо сваког радног дана од 9 – 11 часова помоћ око уплате, преузимање и уплату ваших прилога, и давање информација. Све информације се могу у наведено време добити и на фиксни телефон 311-133, али и током целог дана на мобилни – 063-83-44-652 – контакт особа Живан.

Немојте одустајати зато што не можете да приложите већи износ, јер много нас ће и са малим износом обезбедити да акцију доведемо до краја. Верујемо да би сви ви овој деци за празничне дане купили бар по једну чоколаду. Уместо тога дођите и тих 300 – 500 динара уплатите, то ће им много више значити.

Молимо све људе добре воље да са акцијом упознају своје познанике, комшије, пријатеље и рођаке, као и да линк и овај апел пренесу свима путем фејсбука и осталих друштвених мрежа.

Са задовољством вас обавештавамо да се је један број наших грађана већ одазвао и да је одређена сума новца већ прикупљена и уплаћена на текући рачун баке Љиље.

Унапред се захваљујемо за сваку помоћ.

За Општински одбор ПУПС Живан Миловић

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-palanacki-pups-ponovo-poziva-gradjane-da-se-prikljuce-akciji-za-pomoc-baka-ljilji-i-njenim-unucima/