(ВИДЕО) „ПАРКИЋ СРЕДИ У ПАРКИЋ НАС ОДВЕДИ“ ОДРЖАНА АКЦИЈА СРЕЂИВАЊА ПАРКА

„Паркић среди у паркић нас одведи“ је недавно основана фејсбук  страница која ће се бавити побољшањем квалитета живота наше деце у граду.

Конкретно, идеја је да се на овој страници окупљају они који желе да својој деци створе услове за игру и забаву у парковима. Покретач странице и иницијатор првог пројекта који је данас отпочео у главашевом парку је Марина Рајичић Мировић.

Окупљени грађани су данас очистили цео простор парка  где се налазе љуљашке и клацкалице које су такође обновљене. Рађено је на сређивању љуљашки, фарбању, пењалица је учвршћена и забетонирана као и љуљашке. Очекује се и постављање тобогана са кулом у наредним данима. 

Акцију су подржали бројни грађани као и фирме које су спонзорисале радове у виду материјала, а то су Срђан колор, Стил бетон, Интер лајн, Ђука и Горан Ристивојевић. 

Портал Паланка данас подржава овакве акције а уколико желите и ви да се придружите и дате свој допринос, било новчани или у раду, то можете учинити контактирајући организаторе на линку  „Паркић среди у паркић нас одведи“

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-parkic-sredi-u-parkic-nas-odvedi-odrzana-akcija-sredjivanja-parka/

1 comment

    • Jelena on 28/08/2017 at 13:25

    Svaka čast Palančani!!Ovakva akcija je za primer svima.Bravo!

Komentari su onemogućeni.