(ВИДЕО) ПАРТЕНОНЦИ УСПЕШНИ И У ЛОЗНИЦИ

У утакмици трећег кола Треће лиге “Запад“ екипа Лознице је, после преокрета, поражена од Партенона из Смедеревске Паланке са 5:4. Да није било Лозничког голмана Максимовића, који је и повређен пожртвовано чувао своју мрежу, пораз би био још убедљивији, пишу Лозничке новости.

Утакмица је добро почела, домаћи су убедљиво повели, а онда, када је бројна публика у “Лагатору“ већ била уверена да ће бити остварена још једна победа, стали.

Председник и тренер Партенона Ваљко Спасојевић каже, за Лозничке новости,  да је то футсал, игра у којој увек има времена да се надокнади заостатак.

– Док су домаћи правили разлику, ми смо промашивали зицере, а онда смо давали голове из прилика које баш и нису обећавале, али то је оно што ову игру чини лепом. Све у свему, мислим да смо заслужено победили, искуство је много значило. Имамо  неколико играча који су наступали и у вишим ранговима, физички нису баш најспремнији, али имају искуство и то, као и мало среће, донело нам је победу – каже Спасојевић захвалан домаћој екипи на фер игри.

Партенон након три кола има све три победе и налази се на челу табеле.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-partenonci-uspesni-i-u-loznici/