(ВИДЕО) ПЕКАРА НЕЦА ПОБЕДНИК ТУРНИРА „ПАЛАНКА 2019.“

Синоћ је у Паланачкој гимназији завршен турнир у малом фудбалу Паланка 2019. у организацији Паланачког спортског савеза и општине Смедеревска Паланка.

Головима Павловића и Алексића у финалном мечу победу је однео тим Пекара Неца, у коме су играла четири репрезентативца, над одличним противником Пицеријом Ђардино.

У сусрету за треће место екипа Колоније и Три прасета су у регуларном делу играли нерешено а након извођења пенала резултат је био 5:3 за Колонију.

Александар Павловић из екипе Пекара Неца је са 10 датих голова проглашен за најбољег стрелаца турнира,  Срђан Несторовић из екипе Пицерија Ђардино је понео титулу најбољег голмана док је за играча турнира проглашен Нинослав Алексић из екипе Пекара Неца

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-pekara-neca-pobednik-turnira-palanka-2019/

2 comments

    • Ne budimo ksenofobi on 10/08/2019 at 16:19

    Dragi brate Petre ne postoje kosovarčići.Postoje Srbi sa KiM koji su Kosovci.Bilo bi lepo da si ti nešto organizovao i dobro uradio za ovaj grad.Napominjem ti da sam ja rodjeni Palančanin kao i moji preci ali meni i tebi to ne daje za pravo da sudimo o drugima.Ovo je Srbija multietnička zemlja i svi imamo ista prava u njoj kao i svi gradjani .

    • Petar on 08/08/2019 at 15:33

    Strasno kada vam na čelu organizacije turnira stoji mali Kosovarcic???? Palanka polako postaje mala Albanija….

Komentari su onemogućeni.