(ВИДЕО) ПЛАНИРАНО СРЕЂИВАЊЕ ДОЊЕГ ДЕЛА ГЛАВНЕ УЛИЦЕ У ПАЛАНЦИ

Како нам је потврдио Никола Вучен председник Привременог органа општине Смедеревска Паланка, у току је сређивање расвете у доњем делу пешачке зоне у нашем граду.

Биће обновљена стара расвета и стављена у функцију. Вучен је такође најавио и сређивање тротоара у овом делу града који је у веома лошем стању.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-planirano-sredjivanje-donjeg-dela-glavne-ulice-u-palanci/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Esteta on 13/03/2018 at 00:44

  Sta podrazumeva sredjivanje trotoatra? Asfalt? Ako je tako, bolje ne dirajte nista. Nas grad za razliku od ostalih u okruzenju ima lepu pesacku zonu. Ako ste nesposobni da dobijete sredstva od Republike ili iz nekih evropskih fondova da lepo poplocate tu ulicu sa granitnim plocama, kaldrmom, da obnovite fasade na tim starim zgradama, da stavite lepe starinske kandelabre, ne dirajte nista. Farbate svetiljke i to je kao vau? Uzas bre!

  • Ema on 12/03/2018 at 18:39

  Ne dirajte drveće. Zbog njega je ovaj deo(donji) mnogo lepši od gornjeg

  • hegel on 12/03/2018 at 10:43

  Predlažem da izbori budu svakih šest meseci.

  • Sale on 12/03/2018 at 08:07

  Lepo, a i bio je red. Nemojte samo da lici na prvi deo glavne ulice, posto ne lici ni na sta. Mozda bi kocka kao iz Svetog Save bila ok. Jos kad bi vezali sa trotoarom ispred Zmaj zgrade…

Komentari su onemogućeni.