(ВИДЕО) ПОЧЕЛА ИЗГРАДЊА ЗИДИЋА ОКО ДЕЧИЈЕГ ИГРАЛИШТА „ХИМКО“

Данас је екипа Нискоградње почела са изградњом зидића око дечијег игралишта Химко у парку код ОШ ХИМ у Смедеревској Паланци.

Зид ће бити постављен са три стране, висине 40  цм. а према пројекту,  на њему ће бити постављене и дрвене даске па ће служити и као клупа за седење.

Потреба за овим заштитним зидом се јавила због проблема са спирањем земљишта, које се налази иза игралишта, при свакој јачој киши, тако да се по игралишту разлива муљ и блато.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-pocela-izgradnja-zidica-oko-decijeg-igralista-himko/

5 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Goca on 08/08/2020 at 13:13

  Drago mi je sto se na ovaj nacin decije igraliste ogradjuje ali molim vas obavezno postavite video nadzor na nekom neupadljivom mestu kako bi se isto zastitilo od neodgovorne i bahate omladine ! I ne mislim da su svi mladi neodgovorni i losi.Bogu hvala imamo mi itekakako vaspitanu i uspesnu decu! Za nasu decicu jos novih,lepih igralista da bude !

  • Istina on 07/08/2020 at 16:03

  Pad hitno da nadlezni odgovaraju pred zakonom zbog izgradnje igralista na ne bezbednom i ne higijenskom mestu a sve to zarad jeftinih političkih poena zarad izbora. Takodje odgovornost da snose i svi oni koji su radove na tom mestu i podrzali! Znači ZATVOR za sve učesnike izgradnje igralista na tom mestu i sa ne namenski i ne strucno trosenje novca iz budzeta. A napraviti jos tri nova igralista za decu sa konsultacijom stručnih ljudi za izgradnju!

  • Učitelj on 07/08/2020 at 15:26

  Mogao bi neko iz lokalne samouprave da se zahvali građaninu koji je ovde na portalu predložio da se ne diže samo zid već da se zid skrati i postave daske koje bi služile kao klupe za sedenje! Da nema građana, odgovorne neznalice nikada ništa ne bi preduzele niti bi umele bilo šta da izgrade!

  • Dule on 07/08/2020 at 12:00

  Kada već dižete zid postavite i ogradu oko igrališta i uveče da se zaključava, da ne bi pijani klinci sve to polomili. Današnja omladina nema osnovno vaspitanje! Sve im je dozvoljeno a nema kazni za prekršaje…

  • Goran on 07/08/2020 at 11:56

  Sta je sa kanalizacijom? Ona HITNO treba da se sredi u ulici Vuka KAradzica, pa tek onda zidic..nece on moci da zadrzi sve sto „pluta„ ulicom!

Komentari su onemogućeni.