(ВИДЕО) ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ГРАЂАНА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Oд данас је почела масовна вакцинација становништва и у Општини Смедеревска Паланка. Грађани који су се пријавили биће позивани на вакцинацију, наредних дана.

Пункт за масовну имунизацију налази се на адреси Првог српског устанка 136, зграда градске апотеке (главни улаз) вакцинација ће се обављати радним данима у периоду од 8 до 15 часова. Вакцинација се тренутно обавља са кинеском вакцином а у првој тури стигло је 480 доза.

Сви паланчани који су исказали интересовање за вакцинацију треба да имају стрпљења, јер ће наредних дана сви пријављени бити позвани.

Вакцинација је добровољна, а сви заинтересовнаи грађани могу се пријавити за вакцинацију. Пријављивање за вакцинацију могуће је телефоном, преко позивног центра на број 0800 222 334. Радно време позивног центра је од 8 до 20 сати сваког дана.

Можете се пријавити за вакцинацију ОВДЕ.

Али, пре пријаве, прочитајте упутство за ову вакцину ОВДЕ.

Грађани ће бити позивани на вакцинацију у одређено време.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-pocela-vakcinacija-gradjana-u-smederevskoj-palanci/

1 comment

    • Aleksandar on 20/01/2021 at 16:24

    a i realno dosta je bilo eksperimenata sa laboratorijskim misevima,zasluzili su malo i ljudi…Jbg nece svako imati nezeljene posledice,e sad ako ti je sudjeno jbg …srecno svima u zastiti od sezonskog gripa,epidemije od 0.01 posto 😂😂 sreca sto uglavnim primaju ovi sto gledaju farmu i zadrugu,RTS…

Komentari su onemogućeni.