(ВИДЕО) ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ У ПАЛАНЦИ ИЗУЗЕТНО ПОСЕЋЕН НА СРЕТЕЊЕ

Државни и верски празник, Дан државности и Сретење који се поклапају са одржавањем Сајма нових и половних пољопривредних  машина и алата, 15. фебруара, условио је изузетну посећеност и гужву у саобраћају током читавог преподнева.

Време је било облачно и прохладно али то није сметало никоме да тргује оним што му је било неопходно у том тренутку или за предстојећу пољопривредну сезону.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-poljoprivredni-sajam-u-palanci-izuzetno-posecen-na-sretenje/

3 comments

  • Novci on 16/02/2018 at 18:13

  Pošto je Sajam organizovan i naplaćen od strane JKP Pijace zelenilo i čistoća, širom otvorenih očiju pratimo hoće li se debeo pazar od kako se kaže, veoma posvećenog Sajma, sliti na račun JKP Pijace zelenilo i čistoća ili ćete da mućkate i da uplatite na račun JKP Opštinska groblja! I bitno je da uplata bude velika, pošto je Sajam odličan. Ako bude mizerna, negde se zagubio pazar. Zar ne??? Dobro vas posmatramo! Ničija vlast nije doveka!

  • Sss on 16/02/2018 at 13:24

  Priča se da Velika Plana priprema lokaciju, sa kompletnom infrastrukturom, za odrzavanje ovog poljoprivrednog sajma jer se izlagači sve više žale na nepostojanje osnovnih uslova za izlaganje na buvljaku u Palanci! Tako i treba kada kod nas nema pismenog čoveka da uvidi koliko znači jednom gradu ovakav sajam! Bruka i sramota!

  • Carica on 16/02/2018 at 10:52

  Sramota za gradske vlasti, taj sajam donosi velik prihod a ljudi koji dolaze iz cele zemlje gaze po blatu, bez mobilnih toaleta, vode, struje….. Bitno je da se uredno naplati zakup i parking mesto, uložite da se gosti osećaju poštovano i dobrodošli

Komentari su onemogućeni.