(ВИДЕО) ПОМОЋ ЗА ЋИРИЋЕ СТИГЛА ИЗ ПАНЧЕВА И БЕОГРАДА

Радник Гоше ФШВ Златан Ћирић, коме фирма дугује пола милиона динара за плату и чија је супруга Данијела незапослена а четворогодишњи син Стефан гладан, добио је још помоћи захваљујући писању Курира.

Људи племенитог срца живе широм Србије , тако да након што је прочитао текст о Стефану, Славко Радојчић из Панчева је одлучио да помогне овој породици. За кратко време се „растрчао“ код пријатеља и познаника и сакупио 30000 динара, 20 евра, доста одеће, хране, средства за хигијену…  у акцији су му се одмах придружили и Горан Арсовић и Владимир Јовић из Београда. 

Све ово су породици Ћирић донели у суботу поподне у њиховој породичној кући у Придворицама,  а срдачан дочек и Стефанов осмех и радост када је видео кесу пуну играчака ништа није могло да надомести. Дирнута добротом ових људи и Данијела, Стефанова мајка није крила сузе радоснице.    

Овако можете помоћи породици Ћирић

Златан Ћирић

Динарски рачун (Eurobank EFG):

250-1610015911500-77

  

Након серије текстова у медијима Златану је стигла доста помоћ из дијаспоре тако да ће ускоро исплатити дуг од 110.000 динара за струју а након што геометар уцрта кућу уплатиће још толико да му се прикључи струја која је исечена још 2014 године на Стефанов рођендан. Тако да има наде да Стефан за свој четврти рођендан, 13. августа погледа неки цртаћ код куће и не оде на спавање чим падне мрак.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-pomoc-za-cirice-stigla-iz-panceva-i-beograda/

1 comment

    • SAMO JAKO on 10/07/2017 at 09:20

    BRAVO ZA SAVICA I OVE DOBRE LJUDE .MNOGO JE BOLJE ORGANIZOVATI OVAKVE AKCIJE I TIME POMOCI NEKOME I PROBUDITI SVEST POLITICARA ,PRIVREDNIKA I POSRAMITI POSLODAVCA I SVE OSTALE KOJI SU OVO DOZVOLILI.

    A NE KAO A…… TANASKOVIC *ATAMAN TROSITI PO 20 SATI NA DAN DA BLATI LJUDE I DRZAVU U KOJOJ ZIVIMO RADI LICNE FRUSTACIJE. UMESTO TOGA AKO SME NARAVNO MOZE DA ORGANIZUJE OVAKVE I SLICNE AKCIJE DA PISE PROJEKTE I POMOGNE LJUDIMA KOJIMA JE POMOC PREKO POTREBNA.

Komentari su onemogućeni.