(ВИДЕО) ПОСТАВЉЕН ТОБОГАН У ГЛАВАШЕВОМ ПАРКУ У СКЛОПУ АКЦИЈЕ „ПАРКИЋ СРЕДИ, У ПАРКИЋ НАС ОДВЕДИ“

На иницијативу Марине Рајичић Мировић, основана је ФБ страница „Паркић среди, у паркић ме одведи“ која окупља све оне који желе да створе боље услове за живот, игру и забаву деци у нашем граду.

Сви који желе могу да се придруже и посете страницу „Паркић среди, у паркић ме одведи“, о чему смо и раније писали, а повод за данашње дружење је постављање тобогана са кулом, у оквиру наставка акције сређивања дечијих справа у Главашевом парку, који је донирала фирма „Мас Метал“.

О ранијим активностима смо вас већ извештавали а тобоган који је данас постављен биће у функцији од сутра, када се стегне и добро осуши бетон којим је постављен. Тако да вас молимо за стрпљење до сутра као не би покварили нивелацију тобогана.

Иначе акција се не завршава са овим већ се стално проширује новим идејама, тако да увек можете да „ускочите“ и помогнете кроз рад, опрему или финансије.   

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-postavljen-tobogan-u-glavasevom-parku-u-sklopu-akcije-parkic-sredi-u-parkic-nas-odvedi/

1 comment

    • Sale on 07/09/2017 at 11:43

    Valjda je ovo samo pocetak?

Komentari su onemogućeni.