(ВИДЕО) ПОТПУН ПРЕКИД САОБРАЋАЈА НА ПУТУ ЗА ВЕЛИКУ ПЛАНУ, ВОЗИЛОМ МОГУЋЕ САМО ДО КИСЕЉАКА

Данас је механизација ЈП „Србијааутопута“ почела са интезивним радовима на регионалном путу Смед. Паланка-Велика Плана на деоници код базена у Паланци, уклања се стари асфалт и стара подлога како би се припремио терен за потпуно нову подлогу пре асфалтирања, тако да је сада ова деоница у потпуном прекиду и не постоји могућност проласка било ког возила. Сада се може доћи возилом једино до Кисељака па ко жели на  базен ту може да паркира па онда стазом, која је додуше до пола зарасла у коров па није пријатно за кретање.

Како смо сазнали радови на овој деоници ће трајати неколико дана тако да житељима Стојачка и Баничине преостаје поред Института за повртарство преко моста на Јасеници и кроз Водице. Остали који иду у правцу Велике Плане користе обилазницу Мукеровом улицом преко Орашја и Крушева као и пут преко Крњева.

Пункт код рампе и даље стоји где радници Србијааутопута преусмеравају саобраћај и понављамо да је саобраћај у потпуном прекиду од бензинске пумпе код Кисељака.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-potpun-prekid-saobracaja-na-putu-za-veliku-planu-vozilom-moguce-samo-do-kiseljaka/