(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТОПЛИЦА ПИНТОРОВИЋ НАЈАВИО ПОМОЋ ЗА МАНАСТИР ПИНОСАВУ И АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ ВУКА КАРАЏИЋА

Председники општине Смедеревска Паланка Топлица Пинторовић, на конференцији за медије, је најавио помоћ за обнову манастира Пиносава у Кусатку. Као што је већ најављено, на иницијативу локалне самоуправе и уз помоћ игумана манастира Пиносава, оца Петра, планирано је да се прикупе средства која ће бити искоришћена за реконструкцију крова, фасаде, унутрашњости манастира као и дворишта.

Обраћајући се грађанима општине Смедеревска Паланка, Топлица Пинторовић  је најавио хуманитарни концерт Милоша Радовића, који ће бити одржан у петак 26.05.2017. у 20 часова у сали Градског позоришта у Смедеревској Паланци. Цена улазница износи 200 динара, и оне се могу купити на билетарници Културног центра.

Одговарајући на питања новинара Пинторовић је најавио и реконструкцију улице Вука Караџића целом дужином, од семфора код маркета “Maxi” до скретања за ОБ “Стефан Високи” која подразумева проширења постојећих кишних колектора и постављање новог слоја асфалта. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-predsednik-opstine-toplica-pintorovic-najavio-pomoc-za-manastir-pinosavu-i-asfaltiranje-ulice-vuka-karadzica/

1 comment

    • Sss on 24/05/2017 at 09:15

    Obratite paznju na veliki problem za zapušenim kišnim kolektorom u ulici Nova, od DIS-a ka HRŠ školi!!!! Jezero usmrdele vode, koje prekriva celu površinu ulice, ugrožava bezbednost djaka prvaka jer se vozila kreću trotoarom izbegavajući jezero na kolovozu!!!

Komentari su onemogućeni.