(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТОПЛИЦА ПИНТОРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ У УЛИЦИ ВУКА КАРАЏИЋА

Председник општине Топлица Пинторовић је са сарадницима данас обишао радове у улици Вука Караџића.  Пинторовић је након разговора са извођачем радова и обиласка улице потврдио за наш портал да ће се радови завршити током септембра месеца, такође још једанпут је апострофирао да ће се дрвеће посадити како је и планирано, кад за то дође време, током октобра месеца.

Екипе ЈКП „Водовод“ реконструисале су 234 м канализације од раскрснице Војводе Степе до улице Кнеза Милоша, 180 м водоводне мреже од раскрснице Војводе Степе до Кнеза Милоша ткз. „Болничка линија“, затим сви водоводни прикључци за тај део града (у дужини од 180м).

Такође, урађена је нова линија (дужине 45м) од улице Свете Каменоресца до зграде „Водопривреде“ где су замењени сви прикључци и елиминисани су прикључци који су прелазили на другу страну улице, што је допринело томе да нема опасности од пуцања цеви. Замењене су цеви од улице Иве Бајазита до зграде Суда у дужини око 98 метара као и прелаз према Ватрогасном дому и улици Иве Бајазита.

Након прошлогодишњих проблема са пуцањем цеви за грејање које су условиле прекид грејања у згради Општине, сада су замењене цеви од зграде Суда до Паланачке гимназије до острва испред зграде Полицијске станице.

Урађена је припрема готово читаве улице Вука Караџића, као и ивичњаци дужине око 1,6 км, а екипе Предузећа за путeве Пожаревац почеле су скидање асфалта од раскрнице са улицом Кнеза Милоша.

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-predsednik-opstine-toplica-pintorovic-obisao-radove-u-ulici-vuka-karadzica/

2 comments

    • Narodni novac on 27/08/2017 at 00:10

    Ne zna, nisu njegovi novci! Da je pameti da se udari behaton ili ploče po trotoaru, bilo bi em lepse, em prakticnije za sadnju stabala!

    • Sss on 26/08/2017 at 07:35

    Reče preCednik da će u oktobru da seku na novom trotoaru kocke da bi zasadili „stabla drva“, kako on kaže! Da li preCednik zna koliko košta metar kvadratni asfalta koji će da iseku i bace???

Komentari su onemogućeni.