(ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ТОПЛИЦА ПИНТОРОВИЋ ОБИШАО СЕЛО МРАМОРАЦ

Житељи Мраморца се након сваких обилнијих падавина суочавају са великим проблемима од велике количине воде која им плави куће, дворишта и оранице. Запуштени канали поред пута обрасли врзинама и затрпани на појединим местима доводе до тога да сва вода која се слива са брда иде ка центру селу, испира путеве и са муљем улази у дворишта и куће. 

Тим поводом председник општине Топлица Пинторовић је посетио село Мраморац и обишао нека критична места. Посета Мраморцу почела је испред Месне заједнице где су председника Општине, Топлицу Пинторовића, дочекали мештани како би му у разговору предочили ситуацију у којој се налазе и колику су штету проузроковале недавне падавине.

Председник Општине Смедеревска Паланка, са својим сарадницима, и у пратњи групе мештана обишао је најугроженије атарске путеве у насељима Грујовићи, Васићи, Спасојевићи и Качиште као и просторије Месне заједнице Мраморац, просторије школе и једно домаћинство које је приликом временске непогоде претрпело највећу штету.

Топлица Пинторовић је пред окупљеним мештанима истакао да је путна инфраструктура оно ка чему се у наредном периоду мора усмерити највише пажње, посебно када се ради о путевима у селима наше општине. Из тог разлога, биће оформљена стручна комисија која ће проценити реално стање на терену и на основу чијег ће извештаја локална самоуправа одлучити шта може да учини сама када је реч о санирању последица насталих временском непогодом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-predsednik-opstine-toplica-pintorovic-obisao-selo-mramorac/