(ВИДЕО) ПРЕДСТАВА „МАЛОГРАЂАНСКА СВАДБА“ ПРИКАЗАНА У ПАЛАНАЧКОМ ПОЗОРИШТУ

Паланачка позоришна публика је минулог викенда имала прилику да погледа 27. извођење сјајне представе позоришта „Стеван Сремац“ из Црвенке по тексту Бертолда Брехта, под називом „Малограђанска свадба“.

Представа са највећим бројем награда на најпрестижнијим фестивалима аматерских позоришта у овој позоришној сезони је награђена громким аплаузом од најбоље позоришне критике, публике.

Радња ове једночинке одвија се у кући сватова, а сви гости, ликови који носе имена својих функција (невеста, младожења, младожењина мајка…) окупили су се око свечане вечере. Сви они воде међусобно неповезане разговоре који се повремено концентришу на заједничку тачку. Али, како време одмиче, а алкохол почиње да се точи у све већим количинама, падају маске и отркивају се нека сасвим друга лица…

Након представе смо разговарали са главним актерима (мада су све улоге подједнако важне) Цвијетом Јовановић Мучалица и Зораном Радуловићем о раду на представи, освојеним наградама и будућим наступима.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-predstava-malogradjanska-svadba-prikazana-u-palanackom-pozoristu/