(ВИДЕО) ПРЕДСТАВЉЕНА КЊИГА „МОЈ ПУТ У СНОВЕ“ ПАЛАНЧАНКЕ ТАЊЕ РАДИВОЈЕВИЋ

У Свечаној сали „Паланачке гимназије“, синоћ је одржана промоција књиге „Мој пут у снове“ младе ауторке, Тање Радивојевић, ученице СШ „Жикица Дамњановић“. Промоција Тањиног првог романа се поклопила са њеним 16. рођенданом тако да је ауторка овог 22. јуна  имала дупло славље

Поред ауторке о књизи су говорили Љиљана Милосављевић и Драгољуб Јанојлић, а за музички део програма, на гитари, је био задужен Алекса Станојевић.

Љиљана Милосављевић је подсетила да је Тања, која је  рођена 22. јуна 2001. у Смедеревској Паланци,  један од најмлађих чланова Књижевног клуба „21“.

– Многе књиге буду и прођу, све да их прочитамо нисмо у могућности, али памтимо оне које су нас дотакле – рекла је Љиљана Милосављевић.- И колико год књига била добра, мора да нас нађе и препозна у неком тренутку.

Препуна сала и буран аплауз су били најлепша награда за младу ауторку која је после промоције дуго потписивила књиге а затим је уследила и рођенданска торта и песма за Тању.  

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-predstavljena-knjiga-moj-put-u-snove-palancanke-tanje-radivojevic/