(ВИДЕО) ПРИЈАВА ШТЕТЕ НА СТАМБЕНИМ ОБЈЕКТИМА ОД НЕВРЕМЕНА У ПАЛАНАЧКОЈ ОПШТИНИ ОД 12. ДО 27. ЈУЛА

На основу уредбе о утврђивању државног програма помоћи обнове оштећених породичних-стамбених објеката у својини грађана услед дејства поплава и града у мају и јуну 2018 године, чији је саставни део државни програм расписан је Јавни позив.

Јавни позив је расписан и на територији општине Смедеревска Паланка и том приликом Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка је упутио позив свим грађанима који су претрпели штету на објектима и где је проглашена ванредна ситуација а то су села Голобок, Азања, Грчац и Влашки До да поднесу пријаву о штети коју су претрпели.

Грађани који су претрпели штету треба да се јаве у року од 15 дана тј најкасније до 27. јула сваког радног дана од 7 до 15 часова у Малој сали СО Смед Паланка или у месној канцеларији. Грађани са собом морају да имају личну карту а на лицу места ће добити образац који ће морати да попуне и битно је да знају број парцеле на којој се налази оштећени објекат.

Након овог рока неће се разматрати додатне пријаве, зато се моле грађани да благовремено поднесу захтеве.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-prijava-stete-od-nevremena-u-palanackoj-opstini-od-12-do-27-jula/