(ВИДЕО) ПРОСЛАВА СЈАЈНОГ УСПЕХА НАШИХ КОШАРКАШИЦА У КУЋИ КОШАРКЕ

У просторијама Kошаркашког савеза Србије одржана је конференција за медије уприличена поводом великог успеха јуниорске репрезентације у Мађарској која је освојила сребрну медаљу.

Kонференцији су присуствовали Предраг Даниловић, председник Kошаркашког савеза Србије, Ана Јоковић, потпредседница Савеза задужена за женску кошарку, селектор Милош Павловић и играчице Ивана Kатанић и Теодора Турудић.

Капитен екипе, паланчанка Ивана Катанић је шампионат завршила у идеалној петорци.

– Још нисмо свесне успеха који смо остварили. Потребно је неко време да се слегну утисци. Сигурно да смо подсвесно имале жељу да дођемо до медаље, или да направимо резултат који ће се дуго памтити – изјавила је Катанићева.

Снимак радовања наших девојака са вршњакињама из Хрватске вртео се на свим друштвеним мрежама и сајтовима. Славље у Шопрону је, према речима Катанићеве, било потпуно спонтано…

– Дружиле смо се с њима и претходних година, али то никад није било на толиком нивоу да смо бодриле једне друге. Међутим, у полуфиналу су баш навијале за нас, и када смо дошле стварно смо се изненадиле када смо виделе да нас чекају испред аутобуса са звучником и песмом „Свет воли победнике“. Биле су пресрећне због нашег успеха.

Фото КСС

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-proslava-sjajnog-uspeha-nasih-kosarkasica-u-kuci-kosarke/

1 comment

    • Jelena on 16/08/2017 at 09:08

    Bravo Ivana,ti si ponos našeg grada!Čestitke celoj reprezentaciji!

Komentari su onemogućeni.