(ВИДЕО) ПРОТЕСТНО ОКУПЉАЊЕ У ПАЛАНЦИ НА ТРГУ

Осми дан заредом демонстранти незадовољни резултатом председничких избора протестoвали су централним београдским улицама. Протести су одржани и у другим градовима у Србији па је тако и у Паланци на тргу код  фонтане одржано протестно окупљање.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-protestno-okupljanje-u-palanci-na-trgu/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Vuk Djordjevic on 11/04/2017 at 22:58

  Gospodo draga koja komentarišete,imamo stranicu na fejsbuku ,,Protest protiv diktature- Smederevska Palanka“. Na njoj smo objasnili zašto se okupljamo.I izvinili smo se što nismo izlazili pre, ni za Gošu ni protiv Kene,u nego sada kada je doteralo cara do duvara, na korak do totalne diktature,medijskog mraka i propasti svega što bi trebalo da se zove država. Ali,tada smo bili i previše mladi da bi se u našem društvu to uvažavalo.Mora se odnekud početi,da okajemo stare grehe i da se više nikome u Srbiji to ne ponovi. Knjige u šake smo svi odavno uzeli, alate i kompjutere takodje i niko ne može da ospori ni naše diplome i veštine,a još manje naše poštenje. U tom smislu ćemo se udružiti,uz sugestije starijih,mudrijih i politički neokaljanih koje smo spremni da primamo i imamo veru u novo Sunce nad našom Palankom. A vera u to je nešto što odavno nismo imali.Pozdrav svima !

  • Nenad on 11/04/2017 at 22:31

  Niko nije rekao da je sistem kriv za to sto se gubi godina. Knjige su onima koji su skolovanje zavrsili, bile u rukama na vreme, a nama koji se i dalje skolujemo, knjige su u rukama, verujte. Ovo su inace protesti protiv sistema i protiv nedemokratskih predsednickih izbora, dakle ne protiv lokalne vlasti, tako da ne protetujemo „protiv Toplice da vratimo Kenu“.
  Ako imate sumnju, evo da je otklonim, ne zelimo Kenu! Nismo zuti, nismo plavi, nismo crveni. Nas protest je reprodukcija naseg nezadovoljstva a ne bilo cije, stranacko okupljanje.

  • ljuban on 11/04/2017 at 22:19

  sine obrisi sad ce visnje maline sljive ,nemas potrebe da izlazis na ulicu i protestujes uzmi nesto radi dok ne stignu ovi plodovi !!!lepo je to sto si rekao za kenju i bivsu bulumentu ali poslusaj me udji u neki posao ima ga samo treba da pojuris malo po gradu i okolini !!!

  • Ana on 11/04/2017 at 20:40

  Pametnice,neka kazu ko ih prisilo da glasaju tako kako su glasali,pa na svim iz.jedinicama u Palanci br.6 ubedljivo vodi.Ni Kenja im nije pomogao.Bolje knjige u ruke a ne opet kriv sistem sto se gubi godina

  • mika on 11/04/2017 at 17:09

  Pa gde ste deco bili da protestujete kad su nam Kena i njegovi kompanjoni drali kožu i uništavali grad.
  Sumnjive su mi Vaše namere,a sasvim sam siguran i zakasnele.

   • Suzana on 12/04/2017 at 02:58

   Protesti su vodjeni i protiv Kene, ali ste to verovatno zaboravili. Ovi su definitivno gori i od zutih. To sto sumnjate u namere mladih, inteligentnih, obrazovanih i elokventnih ljudi koji se bore za bolje svih nas, to govori o Vama, jer vam je sumnja ne argumentovana. Bolje nas podrzite ili Vas je prosto sramota koliko lepo zivite? Pozdrav

    • Cirkus on 12/04/2017 at 11:17

    Neki pre Vas nisu bili zadovoljni SOCIJALIZMOM, izborili se za kapitalizam i ovu evropsku demokratiju, tako da će popravka biti jako teška i nova diktatura proleterijata osudjena je na propast, pogotovo što uz ove zahteve koji su izneti i da se ispune neće biti bolje ni vama a ni meni, neće rešiti ama baš ni jedan problem koji nas sve zajedno stvarno muči.

Komentari su onemogućeni.