(ВИДЕО) ПРВО ФЕСТИВАЛСКО ВЕЧЕ ТАКМИЧЕЊА ПЕВАЧА „МУЗИКА ЈЕ ПУТ ДО СРЦА“

У организацији ОШ „Вук Караџић“ у сали Градског позоришта је одржано прво такмичарско вече основаца у певању „Музика је пут до срца“. Ово је девети фестивал по реду који организује школа Вук а прве вечери су наступили ученици од првог до петог разреда.

Сјајан наступ младих такмичара је измамио буру аплауза из публике а поједини певачи су имали и своје фанове који су им одушевљено клицали и бодрили их.

Трочлани жири је након свих одслушаних песама донео одлуку да је победник прве вечери ученик 5. разреда ОШ „Вук Караџић“, Иван Петровић, другу награду је освојила Александра Кеџић и треће место је припало Неди Глишић, жири је такође донео одлуку да награди и Елену Ивковић за извођење традиционалне песме.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-prvo-festivalsko-vece-takmicenja-pevaca-muzika-je-put-do-srca/

1 comment

    • Milena Milovanović on 10/05/2019 at 19:42

    Svaka čast pobedila pesma čiji početak glasi „mama upravo sam ubio čoveka, stavio sam mu postolj na glavu i povukao okidač“ pitam se ko je bio u žiriju, i kakvu poruku šalje ova pesma deci ovog uzrasta…..???

Komentari su onemogućeni.