(ВИДЕО) ПРВОГ ДАНА ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ У БОКСУ ГОШИН БОКСЕР ЗЛАТКО ЈАЊИЋ ПОРАЖЕН НА ПОЕНЕ

У Јагодини је почео је Појединачни шампионат Србије у боксу, коме су претходили квалификациони мечеви у у хали Јаса.  Ово надметање је окупило велики број такмичара, преко 150 у свим категоријама, а позитивна енергија и екипе из целе Србије говоре да бокс у Србији поново има онај сјај који га је красио у старим добрим временима. Тада овај спорт није био на маргинама, већ један од водећих у нашој земљи.

На шампионату су и три паланачка боксера, чланови БК Гоша, Душан и Златко Јањић и Кристијан Јовановић.

Први меч је данас имао Златко Јањић против Милића од кога је поражен на поене резултатом 2:1. Како смо сазнали од његовог тренера Ненада Димитријевића Златко је прву рунду боксовао феноменално и био је убедљиво бољи. Међутим у другој и трећој рунди дошло је до потпуног пада концетрације и Јањић је показао само мали део онога што зна, тако да је изгубио овај меч. Треба ипак имати у виду да је Златку Јањићу ово први сениорски меч и да ће он тек изградити успешну каријеру.

Душан Јањић нема противника у четвртфиналним и полуфиналним мечевима тако да се пласирао директно у финале а противник ће му бити Суљић из Лознице.

Кристијан Јовановић, као наш трећи и најмлађи представник, боксоваће свој први меч у јуниорској конкуренцији у петак а против боксера из Беочина а тренер Димитријевић очекује да од 32 борбе које су на програму тог дана ова буде једна од најзанимљивијих.

Погледдајте прилог ТВ Коперникус са првог дана првенства.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-prvog-dana-prvenstva-srbije-u-boksu-gosin-bokser-zlatko-janjic-porazen-na-poene/