(ВИДЕО) РАДНИЦИ ГОШЕ ФШВ У ПРОТЕСТНОЈ ШЕТЊИ ДО ЗГРАДЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Радници Фабрике шинских возила „Гоша“ данас су организовали протестну шетњу од фабрике до зграде Скупштине општине Паланка. Како су нам потврдили у Штрајкачком одбору жеља им је да још једном скрену пажњу јавности и надлежних на њихов проблем.

Подсећамо да су радници Гоше ФШВ од петка 26. маја поново ступили у штрајк због неиспуњеног првог дела договора од стране послодавца, а то је била исплата по 30 000 динара.

У међувремену радници су завршили неке послове на вагонима, који сада чекају на испоруку. У тренутку када смо водили разговор са председником Штрајкачког одбора Миланом Вујчићем, позвали су га из фабрике са питањем да ли ће дозволити испоруку једног вагона који је завршен за муштерију из Хрватске. Вујчић је пренео ово питање радницима који се једногласно нису сложили са овом идејом.

У даљем поступку штрајкачи најављују протест испред Словачке амбасаде у Београду а нису далеко од идеје да блокирају и железнички саобраћај на делу пруге кроз Паланку.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-radnici-gose-fsv-u-protestnoj-setnji-do-zgrade-skupstine-opstine/

1 comment

    • Sss on 30/05/2017 at 15:25

    Nema čekanja! Odmah blokada pruge! Jedino tako možete da skrenete pažnju i dobijete plate! A ne kao oni idioti iz vodovoda, štrajkovali tako što isključili vodu deci u Palanci! Treba da ih je sramota, sve do jednog!

Komentari su onemogućeni.