(ВИДЕО) „ШЕШИР НАКРИВИ ЛАКШЕ СЕ ЖИВИ“ ОТВОРЕН „GOMEX“ У ПАЛАНЦИ

У Смедеревској Паланци је отворен нови трговински малопродајни објекат. У питању је фирма Gomex која је данас 7. јула у 9.00 часова у центру Паланке на адреси Трг хероја 9, отворила свој први малопродајни објекат. 

,, Гомеx д.о.о’’ је трговинска компанија са седиштем у Зрењанину. Резултати постигнути од оснивања 1995. године сврстали су их у регионалне лидере у области велепродаје и малопродаје робе широке потрошње. Радње ,, Gomex ’’-а су распоређене на територији Војводине, а отварањем објекта у Шапцу отпочели су ширење продајне мреже у централној Србији. Тренутно у саставу овог трговинског ланца послује 123 малопродајна објекта. Локације радњи су веома атрактивне и биране су тако да буду у непосредном комшилуку потрошача.
,, Gomex ’’ послује у складу са најсавременијим европским стандардима, чија примена омогућава пружање најбоље могуће услуге потрошачу, од избора артикала до повољних цена. Мањинска докапитализација извршена од страног фонда Сеаф 2007. године допринела је убрзавању процеса стандардизације.

Несметан ток робе и повећана ефикасност унутар компаније засновани су на постојању три модерна дистрибутивна центра. Један покрива дистрибуцију у објекте у Војводини, други у мачванском региону и делу Срема, а трећи (расхладни) бави се дистрибуцијом меса.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-sesir-nakrivi-lakse-se-zivi-otvoren-gomex-u-palanci/

3 comments

  • Укус, молим! on 07/07/2017 at 23:43

  Боје су ужас! Срамота! Завод за заштиту споменика да реагује и да тражи да се обоји у прикладне боје!!!

  • PERA on 07/07/2017 at 15:56

  Na sta ovo lici? Na cirkus?
  Sram vas bilo onakvu zgradu ovako da upropastite…

  • Шумадинац on 07/07/2017 at 13:28

  Јел ово деле нешто бесплатно кад је толика навала?

Komentari su onemogućeni.