(ВИДЕО) СВЕЧАНО ОТВОРЕНО ГРАДСКО КЛИЗАЛИШТЕ-ПОГЛЕДАЈТЕ ЦЕНЕ И РАДНО ВРЕМЕ

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, данас је свечано отворио Градско клизалиште, стационирано у летњој башти биоскопа.

Интересовање паланчана је било велико тако да су се током дана на леду смењивале групе деце. Оно што јавност обично највише интересује су цене. Може се рећи да су изузетно повољне и треба имати у виду да се део од продатих улазница даје у хуманитарне сврхе.

Тако је цена од 10-15 часова 100 динара а од 15-20 часова 150 динара. У цену улазнице су урачунате и клизаљке тако да о томе не бринете. Иначе групе се пуштају на клизалиште на пун сат значи у 10, 11. 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 и 19 часова, тако да је довољно да дођете десетак минута пре пуног сата како не би дуго чекали, нарано уколико нема гужве.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-svecano-otvoreno-gradsko-klizaliste-pogledajte-cene-i-radno-vreme/

1 comment

    • pero on 14/01/2021 at 13:27

    Kupite kartu, pa posle toga napišite cenu. Drugo pitanje je da li neko kontroliše kvalitet opreme koja se izdaje. Lako dolazi do povreda zbog oštećenih klizaljki. Treće, humanost se iskazuje davanjem nečeg svog, a ne uzimanjem od drugih, pa prosledjivanjem nekom trećem kome je potrebnije. Svaka čast i na tome, ali je licemerno tako to nazivati.

Komentari su onemogućeni.