(ВИДЕО) ТРИБИНА ЈЕЛИЦЕ ДАБОВИЋ О НАСИЉУ И КАКО ГА ПРЕВАЗИЋИ У ВЕЛИКОЈ САЛИ СО СМЕД. ПАЛАНКА

Женски кошаркашки клуб „Систем 2000″ организовао је синоћ у великој сали СО С. Паланка, интерактивну трибину и промоцију књига ,“Тајна једног осмеха“ и књиге и ,“Опроштај“, аутора Јелице Дабовић.

Тема трибине је била један од најозбиљнијих проблема данашњице – насиље, као и смернице и одговори на питање на који начин га превазићи и изборити се са траумама које оно изазива. Kако се од жртве, постаје победник.

Јелица Дабовић је стручњак за мрежни маркетинг и бивша кошаркашица, рођена сестра националних спортских хероина Ане и Милице Дабовић. Иако је много пута помишљала на самоубиство, смогла је снаге да превазиђе проблеме и напише књиге у којима је открила да је преживела насиље у породици, силовање и рањавање бомбом.

Својим књигама и наступима на трибинама жели да охрабри децу и жене, жртве насиља у породици, да се боре и схвате да су то само епизоде у њиховим животима. Да и упркос томе, могу да буду успешни људи. Да не мрзе своје мучитеље, а ни себе.

Послушајте шта је Милица испричала на трибини можда вам буде корисно и помогне да превазиђете неке проблеме.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-tribina-jelice-dabovic-o-nasilju-i-kako-ga-prevazici-u-velikoj-sali-so-smed-palanka/