(ВИДЕО) ТУГА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ЗБОГ СМРТИ СТЕФАНА ФИЛИЋА

Стефан Филић (18) из Старог Села, матурант Економске школе у Великој Плани, преминуо је у у недељу поподне, од последица повреда које су му, у ноћи између суботе и недеље, нанела двојица младића, када је од батина покушао да спасе млађег брата.

Никола Б. (21) и М. П. (21), обојица из Велике Плане, ухапшени су убрзо након што су претукли младог Филића, док су против још петорице младића, од којих су четворица малолетни, због учествовања у тучи пријаве поднете у редовном поступку.

Стефан Филић биће сахрањен у четвртак, 6. фебруара у 13 часова на гробљу у Старом Селу. Грађани огорчени насилном смрћу младића, преко друштевних мрежа организују окупљање у недељу, 9. фебруара у 12 часова испред Дома културе у Старом Селу, после чега ће кренути у протестну шетњу до Велике Плане.

Погледајте прилог ТВ Плане о томе шта кажу грађани Плане и рођаци Стефана Филића о овом ужасном догађају.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-tuga-u-velikoj-plani-zbog-smrti-stefana-filica/

2 comments

    • Pera on 07/02/2020 at 14:51

    Ja bih ove ubice na elektricnu stolicu bez sudjenja i oni su tako bez objasnjenja oduzeli Stefanu zivot…..

    • Мирослав on 06/02/2020 at 13:51

    Ни у Паланци није боље. Нема викеда без туче у кафићима где излазе млади. Зна се ко су хулигани. Тешких повреда је већ било. Недавно је поломљена лобања човеку у кафићу у центру града. Да ли се и овде чека смртни исход да се нашто предузме?

Komentari su onemogućeni.