(ВИДЕО) УРУЧЕНЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ ПАЛАНАЧКЕ ЂАКЕ

У Великој сали Скупштине општине, у суботу 21 децембра су уручена решења о једнократној награди ученицима и студентима – младим талентима, изабраним на конкурсу. Решења је уручио председник општине, Никола Вучен. Обраћајући се присутнима он је рекао: -Ове године Општина је издвојила укупно три милиона динара за једнократне награде ученика и студената, знатно више него претходних година, и зато нас данас овде има више него прошли пут.

Честитам вам на свим успесима које сте ове године остварили. Честитам и вашим родитељима, који имају због чега да буду поносни на вас. Желим вам срећне празнике, Божоћ и Нову годину. Искористите нерадне дане који следе да се одморите, јер вас убрзо очекују нова искушења, и нове прилике да се докажете. Памет, надареност и пожртвовање изграђују се тек у савладавању препрека и изазова. У то име, позивам вас да наредне године будете још бољи и успешнији.

Укупно 376 ученика и студената је примило решење о једнократној награди коју су заслужили својим радом и постигнутим успехом. Што се појединачних износа тиче то изгледа овако: основци добијају по 5000 динара, средњошколци 6000 динара, прва година академских студија 8000 динара, друга, трећа и четврта година академских студија 10.000 динара, мастер студије 20.000 динара и докторанти по 35.000 динара.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-urucene-novcane-nagrade-za-najbolje-palanacke-djake/

1 comment

    • Zucko on 22/12/2019 at 18:01

    POSTO IZ OPSTINE SMED PALANKE NISU ISPUNILI OBECANO DO 15.12.2019 ISPLATU JEDNOKRATKU POMOC KOJA JE OBECANA U MINISTARSTVO PA SU JAVILI RADNICIMA IZ PREDSEDNISTVA SMEDEREVSKE PALANKE U UTORAK 17.12. 2019 POPODNE NAJAVILI DA CE JEDNOKRATKU POMOC RADNICIMA IZ GOSE SOLKA DOO DA ISPLATE 20 ILI 21.12.2019!!! I DO DANAS JOS NIJE VUCEN ISPOSTOVAO DOGOVOR PREMA RADNICIMA A OVDE SE DOKAZUJU KAKO ISPOSTUJU UCENIKE A RADNIKE LAZU 7 MESECI KOJ JOS NIJE ISPOSTOVAO ISPLATU PREMA RADNICIMA INVALIDIMA!!!

Komentari su onemogućeni.