(ВИДЕО) УСПЕШНО ЗАВРШЕНА ТРКА „СВИМ СРЦЕМ ЗА ВЛАДУ“

Ултрамаратонац Жељко Зековић је претрчао 80 километара од Панчева до Смедеревске Паланке, за нешто више од девет сати у хуманиторном ултрамаратону у коме су прикупљана новчана средства за деветегодишњег Владимира Ђорђевића из Панчева, коме је неопходна операција цисте на мозгу.

Жељку се у трци д Смедерева придружила и паланчанка Сандра Тројановић која је истрчала 40 километара а како су се приближавали Паланци њима су се придруживали чланови АК Јасеница и ОК Јасеница као и тркачи из других делова Србије који су дошли да пруже подршку. Пред самим циљем Жељку и Сандри се прикључио и мали Владимир Ђорђевић.

 На циљу је био величанствен дочек где је стотинак паланчана дочекало тркаче и поздравило их громогласним аплаузом.  У плану је да се одржи још један овакав маратон током лета који би стартовао из Паланке а циљ би овог пута био у Панчеву а помоћ би се прикупљала за нашег суграђанина. 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-uspesno-zavrsena-trka-svim-srcem-za-vladu/

2 comments

    • Niko bitan ;) on 15/02/2017 at 23:04

    I naravno Ares Mma Palanka

    • Паланка on 15/02/2017 at 20:07

    Онима из „политике“ би требало забранити да користе хуманитарне акције за своје промоције. Боље нека ураде нешто корисно за општинске проблеме којих има колико хоћеш.

Komentari su onemogućeni.