(ВИДЕО) ВРЕДНА ДОНАЦИЈА ПОРОДИЦЕ ОБРАДОВИЋ ИЗ ШТУТГАРТА ЗА ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“

Породица Обрадовић је данас допремила у ОБ „Стефан Високи“ значајну донацију У питању су 21 колица, 35 ходалица, 8 тоалетних колица и двоја специјализованих колица за парализовану децу.

Директор болнице је истакао да је ово изузетно значајна и вредна донација за болницу и да је вредност нових колица око 300.000 динара а они у годишњем буџету за куповину свих помагала и осталог ситног инвентара имају 500.000 динара, тако да би могли да купе по једна колица годишње. Ова опрема је половна али је у много бољем стању од оне коју тренутно користе у болници.

Супружници Мирослава и Божидар Обрадовић раде у Штутгарту а на идеју да помогну болници су дошли пре две године када су били овде у посети пријатељу. Иначе Мирослава ради у Дому за стара лица у Немачкој па су у договору са њима преузимали колица и друге реквизите који су отписивани код њих и лагеровали их код Драгоја Радосављевића, који је такође финансирао путне трошкове за ову донацију. 

Тренутно су у преговорима да се донирају веш машине, сушаре за већ и казани од про хрома.

Иначе Божидара Обрадовић је родом из Чачка а детињство је провео у Великој Плани a две године је похађао средњу школу Гоша у Паланци тако да га за овај крај вежу лепе успомене које је провео са пријатељима и играјући фудбал, 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-vredna-donacija-porodice-obradovic-iz-stutgarta-za-ob-stefan-visoki/

1 comment

    • Jelena on 07/06/2017 at 08:37

    Hvala vam puno dobri ljudi!

Komentari su onemogućeni.