(ВИДЕО) ЗА ТРИ ДАНА ВИШЕ ОД 350 ГРАЂАНА ПАЛАНКЕ НА РАЗГОВОРУ СА ОПШТИНСКИМ РУКОВОДСТВОМ

Председник општине, Никола Вучен, и чланови општинског руководства  су током три дана,  23, 24, и 25. јула, обавили серију разговара са житељима наше општине који траже посао.  Паланчани су имали могућност радног ангажовања на пословима у предузећима „Макарон мода“ из Велике Плане, „Србијааутопут“ (предузећу које изводи радове на деоници Смедеревска Паланка-Велика Плана), као и у предузећу „Турски ток“, које је ангажовано на изградњи гасовода.
Осим грађана који су се одазвали позиву председника општине, и дошли да се информишу о новоотвореним радним местима, многи житељи наше општине искористили су прилику да са општинским руководством разговарају и о другим питањима, да председника општине и његове сараднике информишу о неким комуналним проблемима, или да се упознају са плановима органа локалне самоуправе у вези са наставком уређивања града и сеоских насеља, путева и комуналне инфраструктуре на подручју наше општине.

Како нам је потврдио Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка, прилику за разговор је искористило више од 350 грађана наше општине. Разговор са онима који су изразили жељу да раде на гасоводу Турски ток је обављен јуче у Великој Плани а представници друге две фирме ће обавити разговор са кандидатима у Паланци у току следеће недеље.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-za-tri-dana-vise-od-350-gradjana-palanke-na-razgovorima-sa-opstinskim-rukovodstvom/