(ВИДЕО) ЗАВРШНА КОНВЕНЦИЈА ЛИСТЕ „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-ЗАТО ШТО ВОЛИМО СМЕДЕРЕВСКУ ПАЛАНКУ“

У препуној сали Градског позоришта одржана је завршна предизборна конвенција листе „Александар Вучић- зато што волимо Смедеревску Паланку“.

Конвенцији су присуствовле бројне високе званице из врха СНС -а. Присутним кандидатима за одборнике,члановима и симпатизерима Српске напредне старнке  обратили су се потпредседници СНС-а Милош Вучевић и Миленко Јованов, члан Председништва СНС-а Ирена Вујовић и кандидат са листе  СНС Никола Вучен.

Присутни су били и потпредседник ИО СНС Бранко Маловић, потпредседник Владе Србије Зорана Михајловић, министри Зоран Ђорђевић, Златибор Лончар и Вања Удовичић, члан Председништва СНС Марија Обрадовић, директор Коридора Србије Зоран Бабић, државни секретар Драган Стевановић, директор Развојне агенције Србије Жељко Сертић… 

На конвенцији је саопштено да је кандидат СНС за председника општине Никола Вучен, председник Привременог органа који општином руководи од увођења привремених мера.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-zavrsna-konvencija-liste-aleksandar-vucic-zato-sto-volimo-smederevsku-palanku/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Dejan on 24/03/2018 at 00:55

  Onaj nesrecni Kena je bio mega intelektualac za ovog klimoglavca.
  U Palanci su ljudi losi, nema vam pomoci.

  • Lale on 22/03/2018 at 17:44

  Au koliko ih je. Ide rekonstrukcija vlade a svi bi da budu ministri. Jednom ministar uvek ministar razlika je samo u boji – stranke. Svi vole da su vlast. Šofer, sekretarica, kabinet, pratnja, rotacija, kraduckanja. Svi su isti kada dodju u ministarsku fotelju bilo da su SPS, DS, SRS, SNS ili neki treći svi zaborave narod. Ma ko pita narod, narod je stoka glasačka. A ko je narodu kriv što je narod,što nisu ministri.

  • Sale on 22/03/2018 at 09:02

  A jel AV, posto toliko voli Palanku, voli i FSV Gosu? Ili drugi AV vise voli Gosu od prvo pomenutog AV?

  • Danilo on 21/03/2018 at 23:50

  A зашто ништа не кажете о Зорану Стојковцу који је јавни правобранилац у Општини Паланка а против којег Општина пре постављења на место правобраниоца води поступак и против кога је поднета кривична пријава и тужилаштво води поступак.Ради се о људском шљаму ( који нема стручног знања, нема моралне квалитете) а који подноси кривичне пријаве против Славољуба Ђурића доајена Паланачке политике!!!

Komentari su onemogućeni.