(ВИДЕО) ЗБОГ ДАНАШЊЕ НЕПОГОДЕ ПРОГЛАШЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА НА ДЕЛУ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

После великог невремена праћеног јаким градом и олујним ветром, вечерас је 21 сат у кабинету председника општине одржан састанак Штаба за ванредне ситуације општине Смедеревска Паланка, којим је председавао командант Штаба, Никола Вучен.

Сагледавајући ситуацију на терену, Штаб је донео одлука да прогласи Ванредну ситуацију на делу територије општине Смедеревска Паланка, односно у Грчцу, Голобоку и Влашком Долу.

Штаб је донео одлуку да хитно, још у току ноћи, буде обезбеђен смештај за оне породице, из угрожених делова Општине, које привремено неће моћи да користе своје куће за становање. У ту сврху образоване су комисије које ће током ноћи координирати са члановима Штаба, ради хитног спровођења ове одлуке.

Наредна седница Штаба заказана је за четвртак, 14. јун, у 10 часова.

Командант Штаба, председник општине Никола Вучен, у току вечери је обишао Голобок, а и током ноћи поново ће отићи у обилазак делова општине погођених невременом.

Вучен је рекао да је ситуација на терену катастрофална. Школа, вртић, амбуланта и други објекти у Голобоку су потпуно уништени као и све куће у овом селу које су делимично или потпуно остале без црепова.  На пољима је све десетковано а слична ситуација је и у Грчцу и Влашком Долу.

Невреме није мимоишло ни Велику Плану а најгора ситуација је у селима Крњево, Лозовик и Милошевац у којима је такође на снази ванредна ситуација.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/video-zbog-danasnje-nepogode-proglasena-vanredna-situacija-na-delu-opstine-smederevska-palanka/

3 comments

  • Sale on 14/06/2018 at 08:55

  Da li je nevreme ostetilo park Ane Brnabic – kod Sodadzije?

  • Kano Marko na Kosovo stize on 13/06/2018 at 23:07

  Kakva vanredna situacija , gde su protivgradne rakete ????

  • Naravno da smo ljuti on 13/06/2018 at 22:36

  Ok Golobok
  Samo da pitam sta je sa CENTROM PALANKE?!??
  To im nije bitno ili nije dovoljno vode bilo pa se ne pominje?!
  Ne daj Boze da ociste resetke i naprave valjane odvode, pasce im kruna sa glave!
  Ima tu jos mnogo da se doda . . .

Komentari su onemogućeni.