ВИШЕ ХАПШЕЊА У ПАЛАНЦИ И СМЕДЕРЕВУ ЗБОГ ТЕШКЕ КРАЂЕ

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, ухапсили су у више одвојених акција у претходних неколико дана више особа из Паланке и Смедерева због постојања основа сумње да су починиле кривична дела тешке крађе.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су А.К. (1997) због постојања основа сумње да је починио кривична дела тешка крађа и неовлашћено коришћење туђег возила.

Сумња се да је А.К. обио један сервис мобилних телефона у Смедеревкој Паланци, као и да је у месту Кусадак украо аутомобил „заставу флориду“.

Полиција је украдено возило пронашла и вратила власнику.

Осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су С.Ђ. (1990) осумњиченог да је провалио у сервис мобилних телефона у Смедеревској Паланци и из њега украо 40 мобилних телефона.

Због постојања основа сумње да је починио кривично дело тешка крађа, осумњичени је уз кривичну пријаву приведен надлежном тужилаштву.


Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву ухапсили су Ж.П. (1997) и С.А. (1999) осумњичене да су провалили у куће двоје оштећених  и из њих украли 5.000 евра и 141.000 динара, алате, машине и златан накит.

Вредност украдених машина процењује се на 900.000 динара.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело тешка крађа, осумњичени су уз кривичну пријаву приведени Основном јавном тужилаштву у Смедереву.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vise-hapsenja-u-palanci-i-smederevu-zbog-teske-kradje/

1 comment

    • Miša on 24/12/2017 at 12:14

    Treba uhapšene i osuditi,to je tek kompletno i kvalitetno urađeno.

Komentari su onemogućeni.