ВОЗАЧИ БЛОКИРАЛИ ПУТЕВЕ ПО ПАЛАНЦИ

Поскупљење горива извело је на улице бројне незадовољне возаче. У Паланци је више десетина возила блокирало раскрснице у центру код Максија, пијаце и на Цекића брду и том приликом заустивили саобраћај  на сат времена.

“Ово је срамотна цена горива у Србији, ако знамо коликo кошта у региону, а колико се зарађује у иностранству, а колико код нас. Ова блокада од сат времена је само опомена, ако се проблем не реши наставићемо са обуставом саобраћаја”, каже један од учесника блокаде.

За сат времена колико је саобраћај био заустављен направиле су се колоне аутомобила, камиона и аутобуса. Незадовољство је било присутно на лицима возача због чекања, али неки су пружили подршку док су неки незадовољство изразили погрдним речима.

Поводом протеста који су одржани широм Србије огласио се и министар Стефановић. Он је истакао да свако има право да изрази свој став, али да је начин на који су неки возачи протестовали неодговоран и не доноси ништа добро грађанима.

„Данас смо нажалост имали прилику да видимо како један број веома неодговорних људи покушава да у потпуности паралише и заустави саобраћај у појединим градовима наше земље. Имали смо прилику да видимо да само два или три возила блокирају и по читаве колоне и угрожавају права других грађана“, рекао је министар за Тањуг.

Kако је навео, током заустављања саобраћаја истовремено су заустављена и кола Хитне помоћи, тако да ни медицинско особље у хитним случајевима није могло да ради свој посао.

„Без обзира што у Србији данас свако има право да изрази свој став, овакав начин терора мањине над већином, засигурно не доноси ништа добро грађанима Србије, али прети да угрози и права на слободу кретања огромног броја људи и нормално одвијање саобраћаја и свакодневног живота“ указао је Стефановић.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vozaci-blokirali-puteve-po-palanci/

7 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Lale on 09/06/2018 at 19:04

  Podrzao bih protest da ste umesto sa upaljenim autima ( gorivo je skupo a vi strajkujete zbog toga) na ulicu izasli gurajuci auto i trubeci e to bi bio protest „za“ protiv poskupljenja goriva.Ovako samo da pitam vas koji ste se vozikali autima i trazili da gorivo pojeftini:koliko sendvica ste naplatili?

  • zlaja on 09/06/2018 at 18:31

  Ne razumem da neko svoje nezadovoljstvo ispoljava tako što ugrožava prava i bezbednost drugih.
  Osim ako neće da izazovu ove druge da dođe do međusobnih sukoba,ako je to razlog onda je to dno.

  PS
  Osmislite nešto originalnije,ali pod uslovom da ne ugrožavate ostale građane.

   • .... on 11/06/2018 at 16:36

   Aj ne seri.

  • aca on 09/06/2018 at 17:34

  Ma tako je kad se ljudi“ bune“ 70%,ali kad su izbori SNS razbije.
  Toliko i o ovoj velikoj građanskoj neposlušnosti.

  • aca on 09/06/2018 at 17:33

  Ma tajo je kad se ljudi“ bune“ 70%,ali kad su izbori SNS razbije

  • Драгић on 08/06/2018 at 23:46

  Он незна шта говори, опростите му, која мањина, дали је изашао на улицу, па да види, колико је мањина од 70 посто изашлих грађана.

  • Јевтић on 08/06/2018 at 23:43

  Он незна шта говори, опростите ми, која Мањинац дали је изашао на улице, па да види, колика је мањина од 70 посто изашлих грађана.

Komentari su onemogućeni.