ВОЗАЧИ ОПРЕЗНО ПО ПАЛАНАЧКИМ УЛИЦАМА У КОЈИМА СЕ РАДИ РЕКОНСТРУКЦИЈА

Након кише која је пала у четвртак у јутарњим часовима у Смедеревској Паланци, направило се мало језерце на углу улица Првог српског устанка и Војводе Степе (код школе ХИМ).  Додатне проблеме је направило и то што се улица Првог српског устанка тренутно реконструише у целости па је цела прокопана а киша која се слила је направила велику бару на раскрсници, тако да се није могло наслутити да је једна коловозна трака пута ископана и дубља за пола метра.

Поред сигнализације која постоји, (требале су вероватно бове да се поставе) они који су кренули према малом бувљаку су остали потопљени са предњим точковима у каналу и тек уз помоћ тешке механизације су извучени.

Имајте ово у виду ако се запутите овим путем током викенда, пошто метеоролози најављују обилне падавине а за очекивати је да ће се ови канали и коловоз који је скинут напунити водом и биће тешко проценити где је могуће потонути.

Целом дужином пута је прокопан канал, где су се налазиле банкине,  поприлично је дубоко и једна трака коловоза је прокопана тако да је практично немогуће да се два возила мимоиђу, а кад све прекрије вода делује широко и проходно што може да вас завара и да останете насукани.

Фото: Деки

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vozaci-oprezno-po-palanackim-ulicama-u-kojima-se-radi-rekonstrukcija/

1 comment

  1. To je problem koji će se pojaviti i posle svega ako ne srede kišnu kanalizaciju.

Komentari su onemogućeni.