ВРАЋЕНИ ПОЛУБРАНИЦИ НА ПРУЖНОМ ПРЕЛАЗУ У ПАЛАНЦИ

Полубраници који су били скинути 23. јануара, са рампе на пружном прелазу који се налази на путу Паланка-Топола, враћени су на своје место и рампа је поново у функцији.

Како су и били најавили из фирме „Инфраструктура железница Србија“, рампе су биле скинуте због квара који је трајао дуже од 48 часова и није могао да буде тренутно отклоњен. Након неколико дана делови су набављени и рампа је сада у пуној функцији, на овом изузетно прометном прелазу у самом граду, који поред возила користе и многи пешаци и деца који свакоднавно пролазе овуда на путу до школе.

Како смо сазнали од трговаца, који имају радње у близини, рампе сада ради како треба и не догађа се да се спушта када нема воза или да се подигне када воз наиђе. Надамо се да ће тако остати и у будућности.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vraceni-polubranici-na-pruznom-prelazu-u-palanci/

2 comments

    • sale on 31/01/2019 at 10:15

    bio je nekad i covek u kucici koji je sa crvenim barjacetom i pistaljkom izlazio na put i paralelno sa zvucnom i svetlosnom signalizacijom obavestavao vozace. Bilo je nekad reda u Palanci. Ali nije bilo kosovara, knindzi,..

    • Željkoa on 30/01/2019 at 17:15

    Možda se ne sećaju baš svi, ali ja se odlično sećam – taj prelaz je nekada davno imao potpune branike, a ne polubranike!

Komentari su onemogućeni.