ВРЕДНА ДЕЦА СУ НАЦРТАЛА „НОВОГОДИШЊУ БАЈКУ“ А ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ ИХ НАГРАДИЛА

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ИСПУНЕ ЖЕЉЕ! НОВОГОДИШЊА БАЈКА 2021. У ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“

Новогодишње пакетиће смо спремили од срца са жељом да наградимо вредне и креативне предшколце који су се одазвали и цртали своју новогодишњу бајку.
Послали смо Деда Мраза да најуспешније, најкреативније и највредније предшколце награди поклон пакетићима.
Бајке постоје одувек и саставни су део детињства. Деда Мраз је саставни део те бајке. Једна од најлепших чаролија детињства је веровање да Деда Мраз постоји, да сваке године тај дивни дедица путује са ирвасима са Северног пола, у санкама препуним поклона како би обрадовао децу широм света. Веровање у ту магију мотивише децу да буду бољи и да више размишљају о својим поступцима.
Ликовни конкурс „Новогодишња бајка 2021“ има за циљ да предшколцима пружи магију и веру у бајке, јер оне у деци буде праведност и жељу да и они једног дана дарују и награђују.

Желели смо да наши драги предшколци осете чаролију празника и да ликовни конкурс Новогодишња бајка 2021. буде прво лепо упознавање са школом, да створимо незаборавне заједничке успомене које ће да памте пре него што постану ђаци прваци и да у нашу школу дођу весели и радосни.

Будите добри, вредни, послушни, драги предшколци – желимо вам пуно здравља,среће и успеха у 2021. години Чекамо вас у септембру да правимо нове авантуре и успомене!

ОШ „Вук Караџић“

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vredna-deca-su-nacrtala-novogodisnju-bajku-a-os-vuk-karadzic-ih-nagradila/