ВРЕМЕ РЕД СУНЦА, РЕД КИШЕ

Викенд почиње с мало топлијим и променљивим временом, са темепературама од 12 до 30 степени Целзијусових. Повремене кише и пљускова у суботу ће бити на југу и истоку, док се на северу очекује претежно суво и сунчано. И наредних дана смењиваће се периоди топлог и сувог времена са кишовитим временом. Почетком следеће недеље биће још топлије, а средином седмице киша, а затим поново суво, али и свежије. 

У Паланци у суботу променљиво облачно, уз краткотрајну кишу средином дана и максималну температуру до 26 степени Целзијусових. Слично време биће и нешто јужније, али за два степена топлије, а у ужичком крају биће честе појаве кише и пљускова са грмљавином. Повремени пљускови могући су понегде на југу и истоку Војводине. Температура ће бити до 27 степени Целзијусове скале.

– У недељу и у понедељак очекује се још топлије време, претежно суво и сунчано, са температурама и изнад 30 степени, уз појачан ветар – кажу у „Метеосу“. – У уторак стиже наоблачење уз кишу и јак југоисточни ветар. Киша се премешта са запада и у другом делу дана биће јачих падавина. У среду свежије са кишом, која престаје током дана. Од четвртак претежно суво, сунчано, али и свежије време.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vreme-red-sunca-red-kise/

1 comment

    • Sss on 09/09/2017 at 15:51

    Sramota, na trgu kod fontane ostala je samo jedna, cela klupa za sedenje a da se niko ne seti da postavi nove, tj. obnovi polomljene i uništene! Tužna slika trga! Bez klupa i fontane bez vode….. Ambijent kao u nekom napuštenom gradu…..

Komentari su onemogućeni.