ВРЕМЕ ТОПЛО СА ПОВРЕМЕНИМ ПЉУСКОВИМА

Метеоролози за данас најављују сунчано и још мало топлије време него јуче и уз врло мало облака. Поподне и крајем дана на северу Србије могући су локални пљускови. Температуре ће ићи од јутрањих осам до највиших дневних 27 степени у Димитровграду и чак 30 у Пријепољу. После лаганог захлађења у недељу, почетком следеће седмице сунчано и све топлије. У другој половини идуће недеље поново нестабилно.

Викенд у Паланци почеће сунчано, али су крајем дана могући локални пљускови. Максимална температура биће до 29. подеока. Слично време очекује се и у Нишу и Војводини. И у ужичком крају топлије него јуче, а на Златибору и Тари температуаре око 23 степена.

– У недељу нам стижу мало ниже и пријатније температуре, уз пролазно наоблачење и понегде краткотрајну кишу и локалне пљускове – кажу у „Метеосу“. – Мало падавина могуће је на северу. Прва три до четири дана идуће седмице биће сунчано и поново све топлије. Од среде крајем дана и у другој половини идуће седмице биће мало свежије и нестабилно време са повременом кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Како најављују из „Метеоса“, мале су шансе да у овом периоду буде локалних непогода са градом или обилном кишом. Генерално, метеоролози прогнозирају врло мало падавина и у већем делу недеље преовлађиваће суво време.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vreme-toplo-sa-povremenim-pljuskovima/