ВУЧЕН И МАТКОВИЋ ОБИШЛИ ПОЧЕТАК РАДОВА НА ПУТУ ПАЛАНКА-ПЛАНА

Председници општина Смедеревска Паланка и Велика Плана, Никола Вучен и Игор Матковић обишли, су данас радове на регионалном путу Смедеревска Паланка-Велика Плана.

Радови ће се обављати у две фазе, због фреквентности самог саобраћаја на овом путу. Ширина пута ће након реконструкције износити 8 метара, за разлику од садашњих 6. Овај пут је значајан пре свега јер се уз њега налази и Привредно-радна зона Губераш, те су ови инфраструктурних радови од виталног значаја за довођење потенцијалних инвеститора.

Поред овог пута, у плану је и рехабилитацији пута Смедеревска Паланка-Крњево, што је још један од пројеката, за чију реализацију велику захвалност дугујемо председнику Републике Србије Александру Вучићу, Влади Републике Србије и ресорним Министарствима а, без чије помоћи опоравак Смедеревске Паланке не би био могућ, рекао је између осталог Игор Матковић, председник општине Велика Плана.

Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка је истакао да је још једном Српска напредна странка, показала да историјско поверење, које су јој грађани пружили на изборима није узалудно што се сваким даном може и видети, будући да је Паланка ових дана постала једно велико инфраструктурно градилиште.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vucen-i-matkovic-obisli-pocetak-radova-na-putu-palanka-plana/

1 comment

    • Pavle on 21/06/2019 at 21:49

    Sta je sa putem Palanka-Selevac, da li ce i one lose deonice bar da se rekonstruisu, put je ocajan?

Komentari su onemogućeni.