ВУЧЕН ПОДНЕО КРИВИЧНУ ПРИЈАВУ ПРОТИВ НОВИНАРКЕ НОВА С ЗБОГ ЛАЖНЕ ВЕСТИ И ШИРЕЊА ПАНИКЕ

Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка и командант општинског Штаба за ванредне ситуације, поднео је кривичну пријаву против Милице Чуле, ауторке текста који је објављен на интернет порталу www.нова.рс, под насловом „СKАНДАЛ: Волонтери СНС-а у Смедеревској Паланци од пензионера узимају 1.000 динара“.

– Недвосмислено сам утврдио да је све наведено апсолутна лаж. Сматрам да сав мој лични труд и залагање као команданта Штаба и свих чланова штаба, у ситуацији када спроводимо максималне мере у циљу спречавања ширења заразе вируса Цовид-19, ауторка текста отежава и користи у сврхе које могу да доведу до непотребног неповерења и ширења панике код грађана, сада када им је наша помоћ најпотребнија, сада када је цела Србија у ванредном стању, рекао је Вучен.

Stalna veza (link) ka ovom članku: http://palankadanas.com/vucen-podneo-krivicnu-prijavu-protiv-novinarke-nova-s-zbog-lazne-vesti-i-sirenja-panike/

1 comment

    • Sanja on 18/03/2020 at 16:45

    Pre nego sto posegne za prijavom nek prvo proveri da li je ovaj “volonter” zaista pomagao ili odmagao penzionerima. Nesumnjivo će biti slučajeva zloupotrebe.
    Definitivno nema mesta širenju panike i senzacionalnosti sa obe strane. Budite odgovorni!

Komentari su onemogućeni.